2011. szeptember 30., péntek

Danielle Steel - Egyszer az életben - Jelenlegi ára: 180 Ft


Egy havas karácsonyéjszakán, New Yorkban, egy apró termetű, a nercbundájában csaknem elvesző asszonyt elüt egy autó. Éppen hazafelé sietett egy kellemes, de kimerítő koktélpartiról, nem nézett se jobbra, se balra, szabadulni akart a múlt emlékeitől, amelyek szenteste megrohanták... A kórházban derül ki, hogy az élet és halál közt lebegő filigrán asszonyka nem más, mint Daphne Fields, az Amerika-szerte közkedvelt írónő, akit az olvasók milliói szinte közeli ismerősükként tartanak számon, hiszen regényeiben mintha pontosan az ő életükről, gondjaikról, örömeikről szólna. És lám, e népszerű ember oly magányos, hogy a kórháziak alig találnak valakit, akit értesíthetnének Daphne majdnem végzetes balesetéről. Karácsony, karácsony, szeretet ünnepe... Daphne tizenkilenc évesen ment feleségül Jeffrey Fieldshez, akivel már-már mennyei boldogságban élt, amikor néhány esztendő múlva Jeffrey és a kislányuk a családi fészket karácsony éjjelén elemésztő tűzben halálukat lelték. Sérüléseivel Daphne is kórházba került, de kezelése során csak későn derült ki, hogy állapotos, ezért második gyermeke, Andrew süketen született. Így kezdődik Daphne kálváriája, ezzel a szörnyű élménnyel indul a küzdelmes, megpróbáltatásokkal teli életpálya...
Kedves érdeklődő!
Kérlek, nézd meg további aukcióimat is, hiszen több termék vásárlása esetén a postaköltséggel spórolhatsz, a postaköltséget mindig az összsúly alapján számolom.
Utánvéttel és simán nem postázok, az értékeléseim magukért beszélnek.
Postai csekken csak a lakcímemre fogadok el pénzt, mert ha bankszámlára küldöd, nekem is pénzbe kerül.
Személyes átvételre a teszvesz által megadott lakcímen van lehetőség ( Interspar környékén lakom) egy előre egyeztetett időpontban!
Bármilyen kérdéssel bátran keress meg, ha kapok róla értesítést, általában még aznap válaszolok, de természetesen nem vagyok mindíg gépközelben.
Banki adatok: 10918001-00000029-64730009; UniCredit Bank


Jelenlegi ára: 180 Ft

Az aukció vége: 2011-10-17 20:38
. Danielle Steel - Egyszer az életben - Jelenlegi ára: 180 Ft

Fontos